Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Pop in багаторазові бамбукові прокладки для грудей лактаційні вкладки 3 шт. і мішечок

100 грн
Опис

Pop in Оригінальні багаторазові бамбукові прокладки для грудей краплеподібної форми, які можна використовувати вдень і вночі, а також сітчасту сумку для білизни/мішечок для прання — спеціально для мам, що годують

2 шт. у дуже гарному стані, без нюансів, на 1 є сліди використання (показала на фото), можливо, під час прання в киснем вибілювачі відійдуть.

Наші відзначені нагородами багаторазові прокладки для грудей Pop-in мають оригінальний контур і гарантують максимальний комфорт і впевненість. Швидко всмоктувальний шар, що прилягає до шкіри, гарантує, що ви залишатиметеся сухими та захищеними впродовж усього дня, а водонепроникний зовнішній шар і спеціально розроблена герметична застібка гарантують брак неприємних протікання. Кріплення також допомагає утримувати подушечку на місці, хай що б ви приготували упродовж дня. Наш жаданий бамбуковий сердечник забезпечує чудову поглинання, що робить їх ідеальними навіть у дні рясних виділень. На відміну від багатьох інших прокладок, що миються, для годування, наша спеціально окреслена форма та тонкий дизайн підходять для чашок більшості розмірів, а також непомітні та непомітні під одягом, тому мами можуть вільно проводити свій день, відчуваючи себе впевнено та захищено.
 

Швидко всмоктувальний і сухий шар, що залишається поруч зі шкірою

 Водонепроникний зовнішній шар для додаткової впевненості.

Спеціальні герметичні кріплення допомагають утримувати подушечку на місці.  

Чудова поглинання чудово підходить для рясних виділень

Контурний дизайн підходить для чашок більшості розмірів.

Тонкий, стриманий крій без видимих ліній.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize