Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Практичний ручний молоковідсмоктувач wee baby

700 грн
Опис

При грудному вигодовуванні між мамою та її малюком формується дивовижний зв'язок, який не піддається опису. Регулярне грудне годування після пологів важливо як для вас, так і для вашого малюка. Деякі мами, незважаючи на достатнє грудне вигодовування, стикаються з великими проблемами через велику кількість молока. Молоко, що накопичилося в грудях, крім болю викликає інфекції і стає причиною багатьох нездужань. З аналогічними проблемами стикаються мами, які змушені працювати. Тому найправильнішим рішенням у цьому випадку стане зціджування молока. Ефективним помічником у вирішенні цієї проблеми стануть молоковідсмоктувачі. Практичний ручний молоковідсмоктувач ТМ Wee Baby дозволить зцідити молоко та забезпечить масаж грудей. Молоковідсмоктувач, що забезпечує природний потік, дозволяє легко зцідити молоко.

Основні переваги:

зручна силіконова насадка з подушками, що масажують.
підходить для використання однією рукою
потужний вакуумний ефект
в комплект входить соска для пляшечки з кришкою
міцний, стійкий до укусів медичний силікон
легко очищається
не містить бісфенол-А (0%BPA) і схваленого управлінням FDA США (U.S. Food and Drugs Administration)

Вся продукція Wee Baby виготовлена ​​відповідно до стандартів ЄС (European Norm) із сировини, що не містить бісфенол-А (0%BPA) та схвалена управлінням FDA США (U.S. Food and Drugs Administration).

Комплектація: Поліпропіленова пляшечка з широким шийкою — 150 мл, силіконова соска №1 з кришкою, корпус молоковідсмоктувача, діафрагма.
Колір: блакитний.
Виробник: Wee Baby
Зроблено в: Туреччина.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
viki1818
viki1818
Була