Всі категорії
Додати товар

Електричний портативний молоковідсмоктувач

988 грн
Опис

* Портативний молоковідсмоктувач: електричний молоковідсмоктувач для грудного вигодовування дозволяє зціджувати груди в будь-який час та в будь-якому місці. Це забезпечує якісну, ефективну та безпечну допомогу у грудному вигодовуванні матері та дитини.
* Безпечно і без витоків: не турбуйтеся про потенційно шкідливі речовини, які потраплять у грудне молоко. Професійна конструкція тільки зливає грудне молоко та зберігає молоко свіжим та чистим.
* Регульоване всмоктування: 4 режими (сприяння лактації, масаж, зціджування грудей, вільне зціджування) та 9 рівнів всмоктування для кожного режиму, які можна регулювати відповідно до ваших уподобань, імітує фактичну частоту смоктання дитини та допомагає смоктати швидко, комфортно та без болю. Він може легко допомогти вам знайти правильну потужність всмоктування, щоб отримати більше молока за короткий період часу, надаючи матері більше вибору та комфорту.
* Низький рівень шуму та потужне всмоктування: надтиха технологія створює плавну вібрацію. Електричний молоковідсмоктувач забезпечує комфортне та тихе середовище для немовлят та матерів.
* Світлодіодний дисплей - легко визначити та використовувати правильний режим.
* Вбудована літієва батарея. Завдяки внутрішній батареї мама може робити зціджування у будь-який час та в будь-якому місці. Заряджає USB - дріт.
* Простий у використанні - молоковідсмоктувач використовує механічні кнопки, щоб уникнути проблеми, коли сенсорний екран не реагує, коли мокрі руки. Новий дизайн, концепція і покращений досвід відповідають великим вимогам мам, що годують. Простий у використанні.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари