Всі категорії
Додати товар

Електричні портативні насоси ikare для подвійних молочних залоз

1700 грн
Опис

Акумуляторний молочний насос для подорожей і вдома. це остання інновація IKARE в електричних подвійних насосах лікарняного класу. 5 попередньо встановлених режимів, кожен з яких має 6 варіантів відбору. Він також має режим фрістайлу з 6 рівнями всмоктування та 20 рівнями циклів для максимально комфортного налаштування.

Може забезпечити високоефективне висмоктування, зціджувати більше молока за менший час. Шум роботи молоковідсмоктувача Ikare нижче 35 дБ, як і мамин шепіт.

Сенсорний екран з підсвічуванням робить прокачування вночі простішим, ніж будь-коли. Закрита система із захистом від переповнення, що запобігає потраплянню грудного молока в трубки та двигун.

Вбудована акумуляторна батарея для зручного перекачування в будь-якому місці. 3 години автономної роботи між зарядами. Компактний, легкий та портативний молоковідсмоктувач, який легко переносити куди завгодно. Ідеально підходить для щоденного відкачування в дорозі.

Знімний мішок-охолоджувач із контурним пакетом льоду, містить 2 пляшки з грудним молоком та пакет з льодом, щоб пляшки з грудним молоком охолоджувались, усе необхідне для відкачування в дорозі.

Новий. Без торгу 1700 грн
Придбаний в Європі.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dyoma
dyoma
Вишневе
Була