Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Молоковідсмоктувач babyono shelly

1500 грн
Опис

Використовувавала разів 5.

Опис та характеристики:

Прорив у електричних молоковідсмоктувачах.
Ні трубок, ні проводів. Ваш надійний помічник у годуванні!
Руки вільні - почувайтеся вільними.

Інноваційний дизайн молоковідсмоктувача дозволить зціджувати молоко та виконувати інші дії одночасно. Це унікальний і практичний прилад - він відбирає молоко без рук.

Вдома, на роботі, на прогулянці. Жоден електричний молоковідсмоктувач ще не був таким легким і зручним. Його невелика вага - всього 275 г і компактні розміри дозволяють легко переміщати і зручно поміщатися в бюстгальтер для годування.

Великий і чіткий РК-дисплей полегшить вам керування роботою пристрою. Ви можете вибрати між трьома режимами роботи та 7 рівнями сили. Налаштуйте його відповідно до власних потреб.

Режими роботи
1. Експресійний режим - у цьому режимі ви можете встановити потужність всмоктування в діапазоні від 1 до 7. Індивідуальні рівні відрізняються за потужністю всмоктування - від низького до високого.
2. Двочастотний режим - режим, який поєднує в собі переваги поперемінного всмоктування, тобто з високою і низькою потужністю. Змінний цикл смоктання (слабкий - пауза - сильний) ефективний для стимулювання втягнутих сосків.
3. Режим 2 в 1 - цикл з 8 масажних рухів з наступним 1 всмоктуванням. Цей режим рекомендовано, щоб заспокоїти біль від переповнених грудей і стимулювати їх зціджувати більше молока за менший час.

Технічні дані

Молоковідсмоктувач SHELLY
силіконова лійка діаметром 28 мм зі змінними вставками 24 мм і 21 мм
Кабель для зарядки USB-C
сумка для зберігання
інструкція
робочий шум 45 дБ
ємність раковини 150 мл
ємність акумулятора 1100 мАг
час роботи від повноцінного акумулятора: близько 120 хвилин.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kseni...
kseniiastepanenko
Вишневе
50% виконаних замовлень
Була