Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Електричний молоковідсмоктувач kissbobo, бу, неповний комплект

1240 грн
Опис

- Електричні молоковідсоси】 Носимий молоковідсмоктувач KISSBOBO — це молоковідсмоктувач без допомоги рук, який можна носити прямо в бюстгальтері, що дає змогу акуратно зціджувати молоко на роботі, у подорожі тощо.
- ️【Автоматичний молоковідсмоктувач】Електричні молоковідсмоктувачі мають 2 режими й 9 рівнів. Використовуйте режим масажу, щоб збільшити швидкість секреції молока та ефективність зціджування. Використовуйте режим смоктання, щоб імітувати частоту смоктання дитини для забезпечення комфорту. Діапазон значень максимальної сили всмоктування: 280-320 мм рт.ст.
- ️【Надтихий електричний молоковідсмоктувач】Завдяки інноваційній технології зціджування молоковідсмоктувач без допомоги рук видає звук менш ніж 40 дБ під час роботи поруч із грудьми, що не заважає сплячій дитині та працює так само тихо, як шепіт. Крім того, портативний молоковідсмоктувач може використовувати USB-порт Type-C для повного заряджання впродовж 1,5-2 годин, повне заряджання можна використовувати від 4 до 5 разів, щоразу можна використовувати до 30 хвилин.
- ️【Безпечний силіконовий молоковідсмоктувач】 Силіконовий молоковідсмоктувач виготовлений із харчового силікону, м'який, приємний для шкіри та захищає здоров'я кожної матері та дитини. Всі насадки, за винятком двигуна, знімаються й підлягають очищенню. Професійний антирефлюксний дизайн і закрита система ефективно запобігають забрудненню грудного молока. Рекомендується використовувати два молоковідсмоктування одночасно, щоб заощадити більше часу та зберегти грудне молоко свіжим.
- ️【Просте встановлення та портативний молоковідсмоктувач】Портативні молоковідсмоктувачі легкі та прості в установленні. На відміну від ручного молоковідсмоктувача, наш молоковідсмоктувач без допомоги рук звільнить ваші руки, ви зможете зціджувати сік, працювати, читати, займатися йогою тощо. під час зціджування грудей. Місткість цього молоковідсмоктувача становить 180 мл із градуйованими лініями.
- ️【Купуйте молоковідсмоктувач KISSBOBO зі 100% впевненістю】Не лежіть рівно та не нахиляйтеся під час процесу зціджування, щоб запобігти витіканню грудного молока. Ми рекомендуємо зберігати грудне молоко в пластикових пляшках або пакетах для зберігання молока за температури нижче ніж 41 °F упродовж 3 днів і нагрівати до 105 °F під час годування груддю (розморожене грудне молоко не можна заморожувати повторно). Ми пропонуємо приємне обслуговування клієнтів. Якщо ви маєте якісь питання про бездротовий молоковідсмоктувач, задавайте їх, і ми завжди будемо поруч, якщо вам щось знадобиться.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize