Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Електричний подвійний молоковідсмоктувач з баночками для годування lulia

2199 грн
Опис

ПОДВІЙНИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ МОЛОКОВІДСМОКТУВАЧ З БЕЗБОЛІСНИМ ПОТУЖНИМ
ВІДСМОКТУВАННЯМ, ПОРТАТИВНИЙ АКУМУЛЯТОР З ПАКЕТАМИ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ГРУДНОГО
МОЛОКА ТА АДАПТЕРАМИ, МОЛОКОВІДСМОКТУВАЧ СИЛІКОНОВІ НАСОСИ ДЛЯ ДОМУ ТА
ПОДОРОЖЕЙ

- Антирефлюксна конструкція: Антирефлюксна конструкція нашого електричного молоковідсмоктувача може блокувати вторинне повернення молока.Навіть якщо пляшка з молоком пролита, молоко не потече знову та не забруднить молоковідсмоктувач.
- 3 режими і 9 рівнів: цей електричний молоковідсмоктувач має 3 режими та 9 рівнів. Режим масажу призначений для стимуляції грудей. Режим відсмоктування -- для нормального вироблення молока. Комфортний режим може допомогти матерям вибрати правильну інтенсивність зціджування.
- Покращений молоковідсмоктувач:Порівняно зі старою моделлю, у цьому новому електричному молоковідсмоктувачі використовуються кращі матеріали, покращений процес, тому він має кращу якість і нижчий рівень шуму, що полегшує адаптацію та використання мамами.

- Низький рівень шуму:Удосконалена майстерність, щоб зробити цей електричний молоковідсмоктувач тихішим.Низький рівень шуму та легке смоктання молока не розбудять вашу дитину.З іншого боку, більша ємність батареї робить електричний молоковідсмоктувач довшим і зручнішим у використанні.
- Матеріали, призначені для контакту з харчовими продуктами:Деталі електричного молоковідсмоктувача виготовлені з харчових матеріалів і рідкого силікагелю.Молоковідсмоктувач легко покласти в сумку і взяти з собою, коли йдеш на роботу і йдеш.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари