Всі категорії
Додати товар

Молоковідсмоктувач philips

1250 грн
Опис

Стан відмінний, видно на фото, тільки трохи пожовкло резиночки і соска від пляшечки з-за стерилізації, що неминуче:) У наборі з коробкою, інструкцією і багатьом іншим, що докупалось окремо. На фото коробки видно і в описі описано, що йде в рідному наборі. Дуже зручний у використанні. Ручний молоковідсмоктувач Philips Avent дозволить зібрати материнське молоко у стерильних умовах в пляшки і зберігати в охолодженому стані до наступного годування. Основні переваги: -стимуляція припливу та підтримання потоку молока, завдяки масажному насадці. -зціджування в зручному для вас положенні завдяки спеціальному дизайну. -легко поєднувати зціджування з годуванням з пляшечки: пляшечка і соска серії Avent Natural в комплекті. -компактний і легкий дизайн сумісний з іншими продуктами для годування Avent. -проста інтуїтивна збірка -простота очищення завдяки невеликій кількості деталей комфортне ручне зціджування виріб не містить бісфенол А. Характеристики: В комплект входить: -корпус молоковідсмоктувача з ручкою насадка стандартного розміру. -пляшечка серії Natural, 125 мл. -ультрам'яка соска для новонароджених. -кришка для транспортування. -кришка для зберігання молока. Виробник: Philips Avent, Англія. Нагороду iF Product Design Award 2013 Зручне положення Завдяки унікальній формі молоковідсмоктувача молоко з грудей надходить прямо в пляшечку, навіть якщо ви сидіть рівно. Це означає, що ви можете зайняти зручне положення під час зціджування — більше не потрібно нахилятися вперед, щоб все молоко потрапляло в пляшечку. Зручне положення і почуття розслабленості полегшують процес зціджування. М'яка масажна насадка Мягкое бархатистое покрытие массажной насадки оставляет на коже ощущение тепла для комфортной и нежной стимуляции притока молока. Уникальная насадка с лепестками имитирует процесс сосания груди ребенком, бережно стимулируя процесс лактации.

Удобство в дороге
Благодаря небольшим размерам и легкому весу молокоотсос удобно хранить и брать с собой в дорогу, что делает процесс сцеживания в пути более незаметным.

Удобные настройки, сцеживание и очистка
Всего несколько съемных деталей и продуманный дизайн. С легкостью сцеживайте молоко для малыша в любое время. Пляшечка серії Natural в комплекті Завдяки широкій соску, повторює форму грудей, можна легко поєднувати грудне вигодовування і годування з пляшечки. Сума за товар з урахуванням комісії шафы 7%. Працюю оплата на картку, доставка поштою) Дуже багато всього красивого,стильного,модного в наявності,дивіться мої інші оголошення,буду щиро рада допомогти і підказати у виборі) Приємних Вам покупочек:)

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ani2020
ani2020
Київ
10% виконаних замовлень
Була

Схожі товари