Всі категорії
Додати товар

Дитяча 3d-ручка для малювання і створення об'ємних моделей

530 грн
Опис

Ручка для створення об'ємних моделей myriwell 3d pen-3 з підставкою та трафаретами.

Ручка 3-го покоління, оновлена версія з компактним LCD-дисплеєм і можливістю регулювання швидкості подавання пластику; сопло виготовлене за новою технологією. Ручка може малювати в повітрі! Сумісність із пластиком ABS і PLA. Для роботи потрібен пластик діаметром 1,75 мм. Робота механічних вузлів стала плавнішою, а швидкість завантаження пластику й далі була високою. На дисплеї показується температура, водночас регулювання можна робити з точністю до одного градуса.
Інструкція:

Крок 1. Під'єднання 3D ручки.

Під'єднайте адаптер живлення в роз'єм електроживлення й під'єднайте його до джерела живлення. Засвітиться жовтий індикатор увімкнення, на екрані висвітлиться вибір пластику, і ручка перейде в режим очікування. Клавішами біля екрана виберіть потрібний тип пластику.

Крок 2. Розігрівання 3D-ручки.

Натисніть на кнопку подавання пластику, індикатор готовності загориться червоним кольором і 3D-ручка почне нагріватися. Час повного нагрівання приблизно 30 секунд, після чого індикатор готовності загориться зеленим кольором. За потреби додатково відрегулюйте температуру нагрівання пластику.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари