Всі категорії
Додати товар

Адвент календар з прикрасами для дівчинки, біжутерія новорічна

485 грн
Опис

Адвент календар з прикрасами для дівчинки - Advent Calendar, Christmas Countdown Calendar for Girls DIY Charm Bracelet Making Kit with 22 Charm Beads, 2 Bracelets for 24 Days Surprise.

????24 дні сюрпризів: цей календар містить 24 сюрпризи, по одному на кожен день до Різдва. Кожен день відкриває новий шарм для браслета-бреска DIY або прикраси на святкову тему.
????Браслет з шармами своїми руками: календар містить браслет з шармами, який можна персоналізувати за допомогою наданих шармів. Це дозволяє дівчатам створювати свою унікальну прикрасу під час відліку до Різдва.
????Просте збирання: просто відкрутіть торцеві кришки у верхній частині браслета, нанизайте намистини та затягніть торцеві кришки, щоб створити красивий браслет. Кожен ланцюжок має розширення на 5 см, і розмір браслета можна вільно регулювати.
????МАТЕРІАЛ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ: Наші прикраси для адвент-календаря виготовлені з ПВХ та екологічно чистого сплаву, нетоксичні та не мають запаху, не легко вицвітають, міцні та екологічно чисті, безпечні для носіння дорослими та дітьми. Якщо вам потрібно носити його тривалий час, радимо зберігати його в сухій коробці.
????ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК: подаруйте цей різдвяний браслет своїми руками з адвент-календарем своїм найближчим друзям і членам сім’ї, щоб оживити свій святковий образ, ідеально підійде для свят, днів народжень та інших особливих подій. 24 вишукані підвіски виготовлені з високоякісного сплаву, щоб створити одне ціле -своєрідний браслет, який символізує вашу любов. Відкривайте по одному оберегу на день напередодні Різдва та робіть нові відкриття.

Доставка - НП, УП, Розетка, Міст, самовивіз.
Повернення немає.
Наложка - після авансу 100 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари