Всі категорії
Додати товар

Набір "h2orbis" + жовтий пісок (укр)

55 грн
Опис

"Набір креативної творчості "H2Orbis + пісок" із серії RELAX BOX" - це захопливий комплект для творчості, який поєднує в собі два захоплюючі матеріали: кінетичний пісок і гідрогелеві кульки. Цей набір дозволяє створювати неймовірні мініатюрні світи та об'єкти, які вражають своєю красою і оригінальністю.

Для початку вам потрібно висипати сухі гранули (кульки) гідрогелю в глибоку миску з водою кімнатної температури і залишити їх там на 3-6 годин, доки вони повністю не ввібрають у себе воду. Після цього, якщо кульки ввібрали не всю воду, зайву рідину потрібно злити.

Готові гідрогелеві кульки можна використовувати для створення унікальних та захоплюючих творінь. Підключіть до процесу також кінетичний пісок, який стане чудовою основою або елементом декору для вашого творіння. За допомогою цих матеріалів ви зможете створити мініатюрні сади, акваріуми, фантастичні пейзажі та багато іншого.

У наборі також міститься інструкція, яка допоможе вам з легкістю зрозуміти процес створення та надихнеться на нові ідеї. Дозвольте собі зануритися у світ творчості та релаксації з "H2Orbis + пісок" від серії RELAX BOX!

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари