Всі категорії
Додати товар

Повітряний пластилін 36шт мікс масса для лепки воздушный пластилин

158 грн
Опис

М'який, повітряний пластилін це пластична кольорова маса, що складається з води, харчових барвників і полімерів, яка не липне на меблях та підлозі, а після висихання зберігає форму. Зробити можна велику кількість різних виробів, будь-яку іграшку, скульптуру, одяг для лялькового персонажа, або просто зняти відбиток долоньки дитини для сімейного альбому. Різноманітна колірна гамма дозволяє зробити іграшки барвистими.





Повітряний пластилін поміщений в герметичну упаковку, так як на відкритому повітрі і при кімнатній температурі здатний висихати, в результаті чого утворюється легка міцна форма, порівнянна по вазі з пінопластом.





Особливості дитячого пластиліну


Пластилін не прилипає до рук, одягу і предметів інтер'єру (як класичний пластилін) і для нього не потрібні які-небудь спеціальні дошки. Можна розминати, розривати і ліпити. Пластилін має легку вагу і його приємно тримати в руках. Застигає протягом 3-4 годин. Зберігається довгий час. Після застигання зберігається гарний зовнішній вигляд. Щоб повітряний пластилін завжди залишався м'яким, рекомендується покласти його в герметичний контейнер, без доступу повітря. Дитина в будь-який момент зможе дістати чудову масу і зробити з неї фігурки.








Ціна вказана за набір 36шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knopa2021
knopa2021
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?