Всі категорії
Додати товар

Картонний будиночок розмальовка дитячий

450 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Вік: Від 3-5 років
Вид творчості: Малювання
Тип продукту: Інший тип продукту

Подарували дві штуки, один за непотрібністю продавайте, і дешевше, ніж брали))

Такий будиночок стане чудовим подарунком для будь-якої дитини, і принесе море позитивних емоцій і яскравих моментів. Іграшка виготовлена з екологічного п'ятишарового гофрованого картону, що дає будиночку мати високі характеристики міцності за легкої ваги. Його також дуже легко та зручно зібрати й заховати, якщо необхідно звільнити простір.

Картонний будиночок-розмальовка допоможе Вашій дитині розвинути дрібну моторику, кінетику, просторове та творче мислення. Найважливішою особливістю іграшки є процес складання, який об'єднує батьків і дітей.

У наш час розвитку високих технологій, сучасні діти проводять дедалі більше часу в планшетах і телефонах, і все менше часу приділяють простому спілкуванню та творчості. Будиночок-розмальовка — це чудове розв'язання цієї проблеми.

Він міцний, легкий у складанні та стане незамінною іграшкою для Вашої дитини. На поверхню нанесений контур, отже, розмалювати його дуже просто. Можна використовувати абсолютно будь-які засоби: м'які олівці, фломастери, фарби, наклейки — політ фантазії необмежений!

Країна-виробник: Україна

Розміри будиночка: Довжина: 900 мм, Ширина: 770 мм, Висота: 1000 мм

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для дівчаток
Продавець
taras468768
taras468768
Була

Схожі товари