Всі категорії
Додати товар

Набір скетч-маркерів 168 шт для малювання двосторонніх touch

880 грн
Опис

Серія з чорним корпусом маркера – нова покращена формула чорнила
Маркери для малювання та скетчів у чорному тканинному футлярі. Двосторонні, на спиртовій основі. У наборі 168 прим. Основна палітра оптимально підібрана для малювання всіх стилів.

Скетч-маркери Touch – це найпопулярніші спиртові скетч-маркери в Україні. Є одними з найбільш популярних спиртових, двосторонніх маркерів. У наборі із 168 маркерів дизайнер знайде натхнення для реалізації свого творчого потенціалу. Маркер має 2 пера (перо "долото" і перо маркер). Чим більша кількість маркерів у наборі, тим нижча вартість одного маркера з перерахуванням на кількість. Колір маркера відображено на ковпачку, там же номер маркера.Це значно полегшує роботу при виборі необхідного кольору. Варто врахувати, що насиченість чорнила трохи більше ніж колір на ковпачку.

З кожним роком маркери для скетчингу набирають все більшої популярності. Зростає кількість їхніх шанувальників як серед любителів, а й досвідчених художників. Скетч-маркери є професійним аналогом простих дитячих фломастерів, але в більш якісному складанні і з великою різноманітністю відтінків.

Маркери Touch використовують спиртову основу, що дозволяє створювати гарні переходи кольорів.Вони виконані з двома стрижнями: кулеподібним та клиноподібним, завдяки чому підходять і для створення фону, і для каліграфії.

Маркери для малювання зручно перевозити та зберігати вдома. Невелика вага та компактна сумочка, що йде в комплекті, дозволить Вам створювати шедеври там, де ви зустрінете натхнення.

Характеристики:

Кількість у наборі -168 шт;
Кожен маркер має два стрижні: кулеподібний та клиноподібний;
Ширина лінії письма: 1-7 мм;
Чорнило на спиртовій основі;
Написи, зроблені маркером, дуже швидко сохнуть;
Закриваються ковпачками;
Упаковані в тканинну валізку зі зручною ручкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
oly1989
oly1989
Одеса
51% виконаних замовлень
Була

Схожі товари