Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір маркерів для скетчингу та малювання tc 60 шт./уп. двосторонні професійні фломастери

400 грн
Опис

Серія з чорним корпусом маркера – нова покращена формула чорнила
Маркери для малювання та скетчів у чорному тканинному футлярі. Двосторонні, на спиртовій основі. У наборі 60шт. Основна палітра оптимально підібрана для малювання всіх стилів.

Скетч-маркери Touch – це найпопулярніші спиртові скетч-маркери в Україні. Є одними з найбільш популярних спиртових, двосторонніх маркерів. У наборі із 60 маркерів дизайнер знайде натхнення для реалізації свого творчого потенціалу. Маркер має 2 пера (перо "долото" і перо маркер). Чим більша кількість маркерів у наборі, тим нижча вартість одного маркера з перерахуванням на кількість. Колір маркера відображено на ковпачку, там же номер маркера. Це значно полегшує роботу при виборі необхідного кольору. Варто врахувати, що насиченість чорнила трохи більше ніж колір на ковпачку.
З кожним роком маркери для скетчингу набирають все більшої популярності. Зростає кількість їхніх шанувальників як серед любителів, а й досвідчених художників. Скетч-маркери є професійним аналогом простих дитячих фломастерів, але в більш якісному складанні і з великою різноманітністю відтінків.

Маркери Touch Raven використовують спиртову основу, що дозволяє створювати гарні переходи кольорів. Вони виконані з двома стрижнями: кулеподібним та клиноподібним, завдяки чому підходять і для створення фону, і для каліграфії.
Маркери для малювання зручно перевозити та зберігати вдома. Невелика вага та компактна сумочка, що йде в комплекті, дозволить Вам створювати шедеври там, де ви зустрінете натхнення.

Характеристики:

Кількість у наборі -60 шт;
Кожен маркер має два стрижні: кулеподібний та клиноподібний;
Ширина лінії письма: 1-7 мм;
Чорнило на спиртовій основі;
Написи, зроблені маркером, дуже швидко сохнуть;
Закриваються ковпачками;
Упаковані в тканинну валізку зі зручною ручкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize