Всі категорії
Додати товар

Набір скетч маркерів 168 шт.

999 грн -11% 899 грн
Опис

Опис
Серія з чорним корпусом маркера — нова покращена формула чорнила
Маркери для малювання та скетчів у чорному тканинному футлярі. Двосторонні, на спиртовій основі. У наборі 168 шт. Основна палітра, оптимально підібрана для малювання всіх стилів.

Скетч-маркери Touch — це найпопулярніші спирторові скетч-маркери в Україні. Є одними з найпопулярніших спиртових, двобічних маркерів. У наборі зі 120 маркерів дизайнер знайде натхнення для реалізації свого творчого потенціалу. Маркер має 2 пера (перо "долото" та перо маркер). Чим більша кількість маркерів у наборі, тим нижча вартість одного маркера з перерахунком на кількість. Колір маркера зображений на ковпачку, там же й номер маркера. Це неабияк спрощує роботу під час вибору необхідного кольору. Варто врахувати, що насиченість чорнила трохи більша, ніж колір на ковпачку.

Щороку маркери для скетчингу набирають дедалі більшої популярності. Росте кількість їхніх шанувальників не тільки серед аматорів, а й досвідчених художників. Скетч-маркери являють собою професійний аналог простих дитячих фломастерів, але в якіснішій конструкції та з великою різноманітністю відтінків.

Маркери Touch використовують спиртову основу, що дає змогу створювати гарні колірні переходи. Вони виготовлені з двома стрижнями: кулястим і клинуватим, завдяки чому підходять і для створення фону, і каліграфії.

Маркери для малювання зручно перевозити та зберігати вдома. Невелика вага та компактна сумочка, що йде в комплекті, дасть змогу Вам створювати шедеври там, де ви зустрінете натхнення.

Характеристики:

Кількість у наборі — 168 шт.;
Кожен маркер має два стрижні: кулястий і клинуватий;
Ширина лінії письма: 1-7 мм;
Чорнило на спиртовій основі;
Написи зроблені маркером дуже швидко сохнуть;
Закриваються ковпачками;
Упаковані в тканинну валізку зі зручною ручкою.
Схожі товари

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари