Всі категорії
Додати товар

Набір скетч маркерів для малювання touch 60 шт./уп. двосторонні професіональні...

380 грн
Опис

Спиртові маркери Touch для тих, хто захоплюється малюванням та каліграфією, любить створювати комікси та живописні ескізи.

У наборі 60 маркерів різних кольорів. Корпус пластиковий, гладкий. Ковпачки щільно закриваються. Для зручності розпізнавання типу пера кінці маркерів пофарбовані в різні кольори.

Кожен колір має свій цифровий код, нанесений на ковпачок маркера.

Чорнило на спиртовій основі добре всмоктується в папір, тому рекомендується використовувати щільні аркуші або картон. Кольори добре змішуються між собою, перехід відтінків плавний.

Хороший вибір відтінків для шкіри людини

Довжина маркера 15,5 см.

Особливості набору маркерів:

Тип: Маркер;

Маркер двосторонній;

Гострий наконечник;

Плоский наконечник;

Основа чорнила: спиртова;

Колір: різні кольори;

Кількість в упаковці: 60 (шт.) ;

Комплектація набору маркерів:

Маркери: 60 штук;

Сумка-чохол для маркерів.

Маркери для малювання та скетчів у пластиковому футлярі. Двосторонні, на спиртовій основі. У наборі 60 шт. Основна палітра, оптимально підібрана для малювання всіх стилів.

Скетч-маркери Aihao - це безмежні можливості для ваших малюнків за демократичною ціною! Відтепер навіть простий ескіз може стати шедевром, адже кольоровість нових спиртових скетч-маркерів вразить навіть досвідчених художників! 60 відтінків - від холодного синього до гарячої охри. Два типи наконечників: стандартний для товстих ліній з одного боку, а також долото для штрихів змінної товщини з іншого. Чорнило на спиртовій основі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?