Всі категорії
Додати товар

Дитячий графічний lcd планшет для малювання racegt 2 blue + pink

350 грн
Опис

РК-планшет для малювання для дітей — унікальний варіант подарунка для дітей і підлітків різного віку. РК-планшет для письма не тільки допомагає дітям розвивати творчі здібності та уяву, а й сприяє взаємодії та спілкуванню із сім'єю та друзями.
Планшет виготовлений із високоякісного АБС-матеріалу, безпечного та нетоксичного, тонкого та міцного, важить лише 290 г, тому планшет для малювання легко поміщається в дорожні та шкільні сумки. Батарейний відсік планшета для письма закріплений гвинтами.
Можна використовувати як звичайний планшет для письма, але його також можна використовувати як блокнот-дошку для малювання, графічний планшет. Ідеально підходить для дитячих інтересів і є чудовою розвивальною іграшкою для дітей від 2 років.
У цьому планшеті для малювання використовується новітній безпечний, нерадіаційний РК-екран і сенсорна технологія. Екран планшета для малювання не є самосвітним, а його оптичні характеристики письма такі самі, як у паперу. Діти з планшетом для письма забезпечують найкращий досвід малювання, брак синього світла та відблисків, що дає змогу уникнути травм очей у разі тривалого використання.
Цей РК-планшет для малювання для дітей може розвивати в дітей навички письма, творчі здібності та уяву, допомагаючи їм краще висловлювати свої думки та ідеї. Використання дитячого планшета для малювання може знизити залежність від електронних ґаджетів, поліпшити практичні навички дітей і тактильне сприйняття.
У комплекті 2 планшети зі стилусами (блакитний і рожевий) 8,5 дюйма. Батарейки входять до комплекту. Яскраві наклейки. На кожному планшеті ззаду встановлені магніти, можна вішати на холодильник.

AZ 3.15
Дивіться інші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари