Всі категорії
Додати товар

Преміум набір для малювання та творчості в кейсі єдиноріг 144 предметі

700 грн
Опис

Набір для творчості та малювання дворівневий, 144 предметів
Кращим подарунком для кожної дитини без сумнівів є те, що захопить її
і зможе розвинути в ньому приховані таланти!


Набір для малювання зі 144 предметів - це справжня майстерня юного художника! У художньому наборі ви знайдете все необхідне для створення красивих малюнків та художніх картин: широку палітру фломастерів, олівців, масляних фарб та пастели, воскових крейд і акварельних фарб, а також безліч аксесуарів та корисних дрібниць.

Набір для юного художника упакований у міцний, міцний алюмінієвий кейс із захисними кутами, які рятують від деформації під час падіння. Два замочки надійно закривають валізку і запобігає її від випадкового відкриття. Крім металевої фурнітури, стильному дизайну сприяє зображення казкового єдинорога, якого так люблять діти!

Усередині набору знаходиться все, що потрібно для дитячої творчості: олівці, фарби, фломастери, пастельна крейда, фарба в тюбиках, пензлики, гумка і точила. Все це поміщається в валізку завдяки двом поличкам, що висуваються. Кожен компонент має свій осередок, в якому вони акуратно і міцно закріплені.

Малювання благотворно впливає на розвиток фантазії, творчих навичок, естетичного смаку та візуального сприйняття. Підходить для дітей будь-якого віку.

Заняття малюванням розвиває:

Спостережливість. Рисунок уважніше розглядає деталі, відтінки, форми та освітлення.
Координацію між рукою та оком. Це допомагає навчитися точності в керуванні руками, адже в процесі малювання за допомогою пензля чи олівця ми передаємо на папір те, що бачить око.
Фантазію, візуальну пам'ять, моторику рук та розуміння простору.
Набір для малювання складається з 144 предметів, акуратно складених у спеціальну валізку. Тут є все необхідне як для досвідченого, так і для юного художника: олівці, пензлі, фломастери, олійні та акварельні фарби, крейди та пастель. Компактний розмір, мала вага та зручна ручка дозволяють брати набір із собою до школи, гуртка, на натуру.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?