Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір для малювання та творчості (86 предметів)

299 грн
Опис

Художній набір для малювання – прекрасний подарунок дитині. Малювати люблять і діти, і підлітки, тому "валізка" для творчості можна розглядати в якості презенту будь-яким за віком дітей. Особливості набору для малювання з 86 предметів: Користь для розвитку: в процесі створення малюнків на папері розробляються маленькі пальчики, поліпшується дрібна моторика. А це робить благотворний вплив і на розвиток мовлення. Варто купити художній набір для малювання навіть гіперактивним діткам, адже таку кількість предметів змусить відволіктися від активних ігор. Робота з різними за типом видами виробів для малювання тренує виробляє посидючість і акуратність. Удобство в процессе использования: 86 предметов поставляется в органайзере. После занятий достаточно разложить всё по своим местам, и на столе вновь будет порядок!
Универсальность: комплект не имеет привязки к полу или возрасту. Но стоит учитывать и тот факт, что он предназначен для домашних творческих занятий, не подходит для профессиональных уроков в художественной школе. А вот на ИЗО в общеобразовательных школах фломастеры, краски и карандаши точно пригодятся.

Ножиці з тупими кінцями, пензлик і ємність для клею допоможуть створювати аплікації, робити незвичайні вироби. Всі вироби безпечні. У набір входять: 24 фломастера акварельні фарби 12 кольорів 12 воскових крейд 1 кисть 1 гумка 12 масляних олівців 1 точилка 1 клей, 1 олівець НВ 1 лінійка 1 ножиці різнокольорові фломастери + сам пластиковий валізку. Розміри кейса: 36х24х4см.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize