Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Двосторонні маркери, фломастери для скетчинга і малювання 60 шт набір для малювання

370 грн -6% 350 грн
Опис

Палітра варіюється в залежності від набору Скетч-маркери Touch — це одні з самих затребуваних спиртових, двосторонніх маркерів.
У наборі палітра з 60 кольорів, для повноцінного розкриття свого творчого потенціалу. Маркери двосторонні: одна сторона класичної форми, друга - скошена.
Ширина стрижня 1мм і 6 мм відповідно. Чорнило на спиртовій основі нетоксичні і не псують поверхню паперу на відміну від маркери на водній основі.
Скетчі даними маркерами швидко висихають на папері і стають водостійкими, бескислотными. Маркери використовуються для створення скетчів, манга, коміксів, скрапбукінгу, декоративних листівок і багато іншого. Безліч яскравих кольорів, які ідеально підходять для широкого спектру застосувань: від анімації, до ілюстрації, від архітектурної візуалізації, до створення ескізів інтер'єру.
Маркери підходять для використання: на папері, картоні, фотографіях, пластику, дереві, тканині та полотні. Фломастери, маркери для скетчинга, творчість, хобі, художній, товари для творчості, канцелярські товари - Характеристики: Тип: маркер Призначення: для паперу
Основа: спиртова
Упаковка: тканинний чохол
Кількість кольорів в наборі: 60
Комплектація: Маркери — 60 шт.
Сумка-чохол
Доступні набори 36, 48, 60, 80, 120 і 168 фломастерів (дивіться в моїх оголошеннях).

Не забудьте підписатьись на мій магазин, щоб не пропустити оновлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари