Всі категорії
Додати товар

Дитячий одномісний електромобіль mercedes amg g63 abl джип 4 х 4

12399 грн
Опис

Дитячий одномісний електромобіль Mercedes AMG G63 ABL джип 4 х 4

Дитячий одномісний електромобіль Mercedes Benz G63 -- шестиколісний позашляховик із незвичайним дизайном, виготовлений за ліцензією концерну Mercedes.

Електромобіль Mercedes-Benz G63-AMG 4WD -- шестиколісна крута новинка. Неймовірна підвіска на 6 коліс дає змогу витримувати ще більшу вагу навантаження, що дає змогу дитині насолоджуватися поїздкою не тільки на самоті, але й у компанії друзів і навіть батьків: багажник має додаткове посадкове місце, що висувається за потреби та здатний розмістити пасажира, додаткова педаль зовні так само призначена для керування рухом автомобіля для батьків або старших братів і сестер.

Повний привод є невіддільною частиною цієї моделі, даючи змогу з легкістю долати дорожні нерівності. У моделі збережені всі переваги максимальної комплектації: амортизатори, шкіряне сидіння, глянсове фарбування. А для зручності є оптимально вмістимий багажник для всіх «необхідних» речей.

Сидіння обладнане шкіряним чохлом і поясним ременем безпеки для фіксації дитини під час катання.

Газ і гальмо поєднані в одній педалі: газ -- натискання, гальмо -- відпускання. Старт і розгін проводяться плавно, без ривків, повільно досягаючи максимальної швидкості 7 км/год.

Цифрова аудіо магнітола обладнана роз'ємами AUX, USB і SD, до яких під'єднуються смартфон, планшет, картка пам'яті та флешка. Відтворення музики здійснюється через вбудовані динаміки.

Електромобіль -- це чудовий подарунок для вашої дитини.

Приємні особливості електромобіля:

- Дитячий джип Мерседес ABL з приводом на 4 задніх колеса.
- На вік від 1 до 8 років, на вагу -- до 60 кг.
- Стильний позашляховик виготовлений за ліцензією концерну Mercedes.
- Дверцята, капот і багажник відкриваються та захлопуються на спеціальні фіксатори. Лобове скло не б'ється, виготовлене з якісного поліпропілену.
- Шкіряне сидіння має суцільну спинку та підголівник.
- Сидіння обладнане п'ятиточковим поясним ременем безпеки, щоб зафіксувати дитину на кріслі під час поїздок і вберегти від випадіння із салону.
- Увімкнення здійснюється з кнопки, після чого лунає звук двигуна, що заводиться.
- Газ і гальмо поєднані в одній педалі: газ -- натискання, гальмо -- відпускання.
- Старт і розгін проводяться плавно, без ривків, повільно досягаючи максимальної швидкості 6-7 км/год.
- Обладнаний 3 швидкостями для руху вперед і однією задньою швидкістю.
- Перемикання швидкостей здійснюється пультом керування або важелем коробки передач.
- Під кришкою капота встановлений швидкознімний акумулятор 12V14Ah, розташований у спеціальних боксах для заряджання окремо від електромобіля.
- У магнітолу вбудований індикатор заряду акумулятора, який зображає поточний рівень заряду та зорієнтує, коли поставити машинку на дозаправку.
- Чотири мотори по 35 Ватів незамінні для катання по дачній ділянці. Мотори встановлені на чотири задніх колеса.
- Шестиколісна база укомплектована гумовими м'якими колесами EVA і пружинними амортизаторами на кожне колесо. Таке обладнання дає змогу з комфортом долати нерівне дорожнє покриття.
- Музичне кермо з кнопками для увімкнення мелодій і сигналу -- знахідка для маленьких шанувальників звукового супроводу в дорозі.
- Індивідуальний пульт керування під'єднується через інтерфейс Bluetooth і працює на відстані понад 50 метрів. З його допомогою батьки зможуть керувати переміщенням машинки: їхати вперед/назад, повертати та гальмувати.
- Світлодіодні передні та задні фари роблять джип помітним на дорозі в темну пору доби.
- Цифрова аудіо магнітола обладнана роз'ємами AUX, USB і SD, до яких під'єднуються смартфон, планшет, картка пам'яті та флешка. Відтворення музики здійснюється через вбудовані динаміки. Повноприводний електромобіль Mercedes G63.
- Ззаду розміщений відкритий багажник із відкидним бортом. Складіть улюблені іграшки в дорогу!
- Металевий каркас і пластиковий корпус витримують навантаження до 60 кг.
- Час роботи ел

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Марка автомобіля:
Mercedes

Схожі товари