Всі категорії
Додати товар

Дитячі ролики для початківців

600 грн -9% 550 грн
Опис

Роликові ковзани мають невелику вагу за рахунок литої алюмінієвої рами високої міцності і сучасних матеріалів. Сама рама в даній моделі оновлена. Вона отримала додаткові вигини, що робить її міцнішою.
Матеріал коліс - поліуретан "PU". Він сприяє м'якою, комфортною і безшумної їзди. Переднє колесо світиться під час їзди. Підшипники АВЕС7 служать для швидкісного і безперешкодного катання.
Для юних ролерів, які тільки навчаються катанню дана модель обладнана функцією переставних коліс, завдяки якій ролики стають більш стійкими. У комбінованому черевику роликів нога дитини буде надійно зафіксована. Крім цього, ролики обладнані п'ятковим ременем на липучці і шнурівкою.
Кнопкова система регулювання розміру дозволить вам використовувати ролики навіть якщо нога дитини виросте. Розрахована дана модель на 4 розміру. Устілка роликів при цьому не збільшується і залишається рівною мінімального розміру. В даному випадку ролики з розміром S (31-34). Довжина устілки при цьому дорівнює 18.5 см, а її розмір 31.
Для більшої безпеки Best Roller 5700 обладнані п'ятковим гальмом.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vo13042011va
vo13042011va
Супер-продавець
Хмельницький
93% виконаних замовлень
Була