Всі категорії
Додати товар

Ролики дитячі rollerblade microblade g ,дитячі з регульованим розміром

4550 грн
Опис

Дитячі ролики Rollerblade — microblade G 2023
розміри

28-32

33-36.5

36.5-40.5

- Легкі ролики з якими справляються навіть діти віком від трьох років.
- Якісно пошиті з міцних матеріалів, що надалі позитивно позначається на довговічності.
- Дитячі ролики Rollerblade Microblade G розсуваються (збільшується розмір черевика) на 3 сантиметри, а це 5 розмірів запасу на майбутнє або 2-3 роки катання без заміни роликів.
- Rollerblade Microblade G максимально повітропроникні ролики, порівнюючи з будь-якими іншими дитячими роликовими ковзанами.
- Надійно підтримують і фіксують дитячі ніжки, захищаючи їх від завалювання в сторони.
- Зручні, а також дуже комфортні завдяки м'якому набиванню з memory foam і майже без швів усередині. Варто зазначити технологічність внутрішньої тканини. Є на увазі відведення вологи, брак пам'яті до запахів, створення комфортного мікроклімату для шкіри ніг.
- Гібридна рама з можливістю використовувати 4 або 3 колеса. Як показала практика, після певного часу катання та відточування навичок, дітям хочеться їздити швидше та маневрово. І, щоб не купувати нові ролики, Ви просто встановлюєте 3 колеса більшого розміру (76 або навіть 80 мм) і їздите швидше.
- На дитячі ролики Rollerblade Microblade G встановлено якісні колеса з поліуретану. Вони зовсім не слизькі, чудово справляються з амортизацією вібрацій, водночас майже не стираються. Ідеальні для катання як на асфальті, так і на спеціальних покриттях.
- Підшипники SG3 забезпечують гарну плавність обертання і майже повну безшумність. Закриті з двох боків металевими пильовиками, що робить їх захищеними від дрібного пилу.

Характеристики
- Фіксація: шнурки, механічна застібка, ремінь фіксації п'яти.
- Ботинок: Rollerblade junior.
- Рама: Monoscocca in composito lo-bal (Max 4x72, 3x80).
- Колеса: PU 72 mm / 80A.
- Підшипники: Rollerblade SG3.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари