Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Дитячі ролики rollerblade microblade cube midnight blue 2020

4800 грн
Опис

Виробник: Rollerblade
Вік: Від 5-6 років
Тип: Ролики

Кілька примірників у наявності

Rollerblade Microblade Cube Midnight Blue 2020 — це абсолютно нові роликові ковзани від італійського виробника. Ролики Rollerblade Cube 2020 доступні для купівлі в повному комплекті, який містить ролики, комплект захисту, і шолом із регулюванням. Ролики мають новий забарвлення в темно-синьому кольорі з жовтогарячими вставками. Вибираючи ролики RB Microblade Cube 2020 Вам не потрібно буде турбуватися про підбирання захисту та шолом під колір ковзанів, виробник про це подбав. Найголовніше, Ваша дитина буде задоволений роликами, а також максимально захищена від травм і саден у разі падінь.

Черевик роликів виготовлений із якісних і дорогих матеріалів, завдяки великій кількості отворів, він чудово відводить вологу та провітрюється. Внутрішні матеріали дуже приємні та комфортні. Жорсткий каф ролика добре підтримує ногу й не дає їй завалятися. Фіксація здійснюється за три етапи: шнурки, верхня бакля на механічній кнопці та п'ятковий ремінь на липучці. Залізна система розсувки дає змогу регулювати черевик на чотири повноцінні розміри. Розміри в сантиметрах: 28-32 (17.5-20.5); 33-36.5 (21,0-23,0); 36.5-40.5 (23,0-26,0).

Рама в роликах суцільна, виготовлена з міцного композитного пластику. На відміну від роликів Rollerblade Spitfire, модель Rollerblade Microblade Midnight Blue 2020 має гібридну раму, на яку можна встановити як чотири, так і три колеса більшого діаметра завдяки додатковому отвору. Виробником Rollerblade встановлено чотири колеса діаметр яких 72 мм і жорсткість 80 А. Довговічні підшипники Rollerblade SG3 слугуватимуть Вам не один рік і забезпечать плавний хід і гарний накат.

Шоломи Rollerblade Junior Helmet виготовлені за всіма нормами безпеки, він глибоко сідає й повністю захищає голову дитини. Базовий комплект екіпірування Rollerblade підходить для новачків і ролерів із середнім рівнем катання. Цей комплект роликів слугуватиме Вам не один рік у разі правильного догляду.

У комплекті з роликами йде захист і шолом таких розмірів:

28-32 – шлем 52-56, защита XXS
33-36.5 — шолом 54-59, захист XS
36.5-40.5 – шлем 54-59, защита XS

********************************************************************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Синій

Схожі товари