Всі категорії
Додати товар

Велосипед

9899 грн -23% 7689 грн
Опис

Трюковий Дитячий Велосипед "BMX WIPE" B'TWIN 20'' (від 8 до 14 років) Зріст 130 - 160 см Сірий
Призначений для юних велосипедистів, які починають кататися на велосипедах BMX на вулицях, міських майданчиках та пустках (8-14 років / 1,30-1,60 м).

Велосипед BMX з ротором та 4 пегами для навчання катанню вулицями, міськими майданчиками та пустирями. Ігрова геометрія та дуже міцні елементи конструкції.

Сталеві рама, вилка, кермо. Винос керма з навушниками, посилені ручки.
Ротор для постійного обертання керма. 4 пеги для трюків та перенесення.
Геометрія для ігрового катання.Шир.алюм.ободдя. Шир.шин 20 x 2,1. Вага 13,5 кг.
Довічна гарантія на раму, вилку, винос керма та кермо.
ОСОБЛИВОСТІ
4 пеги поставляються разом із велосипедом. Їх можна дуже швидко встановити на передні чи задні колеса. Пеги дозволяють виконувати ще більше трюків, також на них можна поставити ноги.
Геометрія для ігрового катання, що ідеально підходить для дітей 8-14 років (зростання 1,30-1,60 м), дозволяє легко виконувати стрибки, повороти, ковзання і т.д. Велосипед виготовлений із високолегованої сталі, основного (завдяки міцності) матеріалу у виробництві велосипедів. Посилений дропаут (6 мм), педальний механізм великого діаметра: всі елементи цього велосипеда забезпечують міцність і тривалість експлуатації.
Виготовлена із сталі Hi-Ten, основного (завдяки міцності) матеріалу у виробництві велосипедів. Передній дропаут 5 мм для більшої стійкості до ударних навантажень. Без підвіски для кращої маневреності та зниження ваги!
Моноблочна конструкція зірочок: надміцна. Нові рукоятки 160 мм завдовжки: ергономічні, підходять для юних велосипедистів. Нова конструкція передньої шестерні із 39 зубів. Ланцюг KMC: неперевершена міцність. Зубчаста передача 39 х 16: коротка трансмісія, щоб сприяти прискоренням і новим наборам швидкості.
Сталеве посилене кермо (Hi–Ten) шириною 620 мм надає міцності, точності та стійкості. Велосипед BMX висотою 1500 мм - єдиний дитячий велосипед, який дозволяє тримати спину прямою під час крутіння педалей у сидячому положенні. У той же час він дозволяє прискорюватись і набирати швидкість при максимальній стійкості у випрямленому положенні. Висота та ширина дозволяють зрушувати кермо назад, щоб опанувати мистецтво управління.
Винос 50 мм із вбудованою системою навушників (кріпляться безпосередньо на вилці) виготовлений з алюмінію, що надає йому легкості та міцності. Ця система, призначена для гірських велосипедів верхнього цінового ряду, вигідно відрізняє цю модель за міцністю деяких моделей велосипедів BMX нижньої цінової категорії.
Рифлені рукоятки 140 мм з м'якого на дотик матеріалу надають незрівнянний комфорт. Торці керма посилені, щоб уникнути їх пошкодження при терті об землю (недорога деталь, що зношується, яку легко замінити).
Алюмінієві рукоятки TEKTRO для гальмування 2 пальцями забезпечують велику точність під час гальмування. Форма рукояток підходить для молодих велосипедистів. Алюмінієві гальмівні колодки типу V-brake від TEKTRO, використані в цій моделі велосипеда, мають підвищену жорсткість для максимальної ефективності гальмування.
Широкі алюмінієві обіддя забезпечують міцність та легкість. Колеса з 36 спицями стійкі до ударного навантаження.
Широкі шини 20 x 2,10 гарантують відмінне зчеплення та забезпечують хорошу амортизацію при приземленні під час стрибків. Їхня профільована форма добре підходить для катання по місту, а також по пустках.
Вишукана форма педалей надає їм легкість та стильність. Для кращої стійкості стопи вони зроблені трохи ширшими.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Салатовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
innanad88
innanad88
Супер-продавець
Хмельницький
81% виконаних замовлень
Була