Всі категорії
Додати товар

Дитячий триколісний велосипед 4 в 1 kinderkraft jazz

3700 грн
Опис

Функціональний велосипед 4 в 1 Kinderkraft Jazz.

JAZZ - це велосипед для дітей від 9 місяців. Завдяки використовуваній технології він адаптується до послідовним етапам розвитку вашої дитини. Всі деталі можна зняти і настроїти відповідно з віком і руховими здібностями вашої дитини.

1 (9 м +)
Велосипед управляється батьком. Педалі триколісного велосипеда можна зняти. Напрямна встановлена. Бампер безпеки встановлено. Сонцезахисний козирок встановлений і розкладений. Підставка для ніг розкладена. Кермо кріпиться до батьківського ручці разом із сумкою.

2 (18 м +)
Велосипед управляється батьком. Педалі встановлені. Напрямна встановлена. Бампер встановлений. Сонцезахисний козирок знято. Підставка для ніг розкладена. Кермо кріпиться до батьківського ручці разом із сумкою.

3 (24 м +)
Триколісний велосипед контролюється батьком. Після зняття блокування керма дитина також може контролювати напрямок руху. Педалі встановлені, і завдяки функції вільного колеса дитина може крутити педалі, але не призводить велосипед в рух. Напрямна встановлена. Бампер знято. Сонцезахисний козирок знято. Підставка для ніг складена. Кермо кріпиться до батьківського ручці разом із сумкою.

4 (30-36 м)
Триколісний велосипед контролюється тільки дитиною. Він наводить триколісний велосипед в рух і встановлює напрям руху. Напрямна, бампер, козирок і батьківська ручка зняті, а підставка для ніг складена.

JAZZ - дуже компактний велосипед, тому ви можете швидко і легко скласти її, не знімаючи які-небудь деталі і не використовуючи інструменти. Це полегшує транспортування і, отже, ви можете взяти триколісний велосипед в будь-якому місці.

Триколісний велосипед Jazz росте разом з дитиною . Завдяки застосовуваним рішенням він об'єднує до 4 продукту і може бути легко трансформувати виходячи з віку

Легкість складання, немає потреби знімати якісь деталі, легко транспортувати велосипед. В зібраному вигляді він стоїть окремо і його можна тягнути, як валіза.

Підставка для ніг забезпечує підтримку ніг, коли дитина втомлюється під час їзди. Коли це не потрібно, його можна скласти і зберігати.

Бампер забезпечує додатковий захист дитини, і його можна зняти, щоб не обмежувати рухи дитини старшого віку.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
galyabest
galyabest
Стрий
100% виконаних замовлень
Була