Всі категорії
Додати товар

Триколісний велосипед kinderkraft easytwist сирій

6450 грн
Опис

EASYTWIST – продукт, що поєднує користь для розвитку дитини із зручністю для
батьків. Розроблений таким чином, що завдяки модульній структурі він
змінюється в залежності від зростаючих потреб малюка, покращує його навички
педалювання та готує його до самостійної їзди. Це велосипед, завдяки якому
дитина може розвивати свої почуття, координацію рухів та рухові навички під
час кожної прогулянки.

Основні переваги:

- Легка та міцна рама з магнієвого сплаву.Коли прийде час самостійно маневрувати, легка рама з магнієвого сплаву забезпечить вашій дитині правильний баланс і впевнене управління. До того ж він міцний, завдяки чому прослужить малюку довго. Для більшої естетичності та довговічності вся конструкція була виготовлена із цільного лиття. Крім того, рама стійка до корозії і відмінно поглинає вібрації, а отже, ніщо не заважатиме веселощам.
- Сидіння CLICKTWIST, що обертається на 360°.Зоровий контакт із батьком чи захоплення видами? З цим велосипедом вам не доведеться вибирати, тому що обидва варіанти у вас під рукою. Завдяки системі CLICKTWIST все, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку і повернути сидіння, щоб змінити положення.Динамічний водіння чи, може, трохи подрімати?
- Регульована спинка. Регульована спинка забезпечує зручне сидяче та напівлежаче положення, ідеальне для дитини, щоб подрімати.
- Регульований козирьок. Незалежно від того, чи виходите ви на прогулянку під пекуче сонце, вітер чи дощ, широкий водонепроникний капюшон із UPF 50+ чудово захистить вашого малюка! У EASYTWIST можна одним рухом змінити кут нахилу даху, щоб захистити дитину (особливо під час сну). Крім того, завдяки вікну у кабіні ви завжди можете непомітно контролювати ситуацію.
- Модульна конструкція. Цей велосипед росте разом із дитиною, підлаштовуючись під його потреби. EASYTWIST також розвиває навички малюка, удосконалює його координацію та готує його до самостійного водіння…, перетворюючись, нарешті, на легкий триколісний велосипед. Завдяки цьому він довгий час супроводжуватиме дитину
- Для дітей віком: від 9 місяців до 5 років
Вага: 10 кг

-

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
naassstya
naassstya
Супер-продавець
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари