Всі категорії
Додати товар

Дитячий велосипед 4 в 1 globber explorer trike new red від 10 місяців до 5 років

700 грн -29% 500 грн
Опис

Велосипед в робочому стані. Є візуальні сліди користування. Головний нюанс, зломалось кріплення батьківської ручки ( можливо штовхати велосипед, не повертає дитяче кермо і не тримається).
Самовивіз у Львові.

Дитячий триколісний велосипед 4 в 1 Globber Explorer Trike New Red - універсальний дитячий велосипед-біговел, який росте разом з вашою дитиною.
Велосипед Globber Explorer Trike трансформується в міру дорослішання вашого малюка:

з 10 місяців до 3 років - велосипед з батьківською ручкою, підставкою для ніжок, козирком, обмежувачем, блокуванням педалей, високою спинкою і п'ятиточковими ременями безпеки. Сидіння з нековзним покриттям регулюється за висотою для більшого комфорту;
з 18 місяців можна прибрати козирок, обмежувач і спинку, розблокувати колеса, щоб ваш малюк вчився крутити педалі і самостійно керувати велосипедом;
з 2 років можна від'єднати підніжку і батьківську ручку, даючи можливість малюкові самостійно їздити на повноцінному триколісному велосипеді, з приводом на переднє колесо.
з 2 до 5 років: з'єднавши два задніх колеса і прибравши знімні педалі в спеціальне місце зберігання під сідлом, ви перетворите велосипед Globber Explorer Trike в стійкий біговел, завдяки якому ваша дитина швидко навчиться тримати баланс, розвине координацію і вестибулярний апарат.

Стан: Задовільний
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mari-ke
mari-ke
Львів
50% виконаних замовлень
Була