Всі категорії
Додати товар

Біговел дитячий kazam v2s — 12 рожевий kzm15spk

1200 грн -9% 1100 грн
Опис

Біговел KaZAM V2S — 12 рожевий (KZM15SPK), легкий б/у, у чудовому стані.
Біговел KaZAM V2S-12 — це чудове рішення для дітей віком від 2,5 років. На відміну від велосипеда, фізика представлена набагато простіше. Є прямий зв'язок між ногами та рухом.

Біговел KaZAM V2S-12 виконаний із міцної сталевої рами. Не варто переживати через масу. Завдяки меншому діаметру труби ця конструкція має допустимі параметри. Поготів, що дитина навряд чи самостійно носитиме транспортний засіб сходами. Але найголовніше, що сталь є чудовим амортизатором і непогано справляється з дрібними нерівностями та вібраціями, щоб малюкові було комфортно.

Біговел KaZAM V2S-12 призначений для використання в період активного росту дитини. Тому логічно, що виробник передбачив можливість росту транспорту. Сидіння й кермо мають діапазон регулювання за висотою, що забезпечує комфортніше катання. Водночас модель розрахована на загальне навантаження до 35 кг.

Зверніть увагу на колеса KaZAM V2S-12. Вони пневматичні, що допомагає регулювати комфорт їзди. Велика висота профілю допомагає краще їздити нерівностями. Велика платформа на рамі забезпечує багато місця для відпочинку ніг. Всі болти прикриті захисними накладками, щоб уникнути травм.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Від 2,5 років, матеріал рами: сталь, матеріал коліс: гума, кількість коліс: 2 колеса, регулювання сидіння й кермової стійки, Висота сидіння: Регульована 35.5-43.2 см
Висота керма: Регульована 47.6-52.7 см
Ручки: гумові, нековзні з обмежувачем.
Розмір коліс: 12 дюймів
Тип шин: гума,надувні
Матеріал рами: Спрощена сталь, з порошковим покриттям
Вік: від 2,5 до 5 років
Максимальне навантаження: до 35 кг.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
leroj
leroj
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари