Всі категорії
Додати товар

Велосипед дитячий

1025 грн -18% 850 грн
Опис

1.Сталева посилена рама.
2. Функція «Вільний хід» переднього колеса, що передбачає, що ноги дитини можуть залишатися на педалях, положення яких зафіксовано. При цьому рух велосипеда здійснюється за рахунок батьківської ручки керування.
3. Надувні гумові колеса на підшипниках мають шумоізоляцію та амортизаційні властивості. Диски коліс виготовлені з жорсткого пластику
4.На одному із коліс відсутнє гальмо,яке можна з легкістю поставити
5. Батьківська ручка контролю з м'якими накладками має можливість регулювання по висоті. На ній додатково встановлено невелику сумочку для дрібниць.( На фото відсутня,так як ми нею не користувалися)
6. Сидіння цієї моделі також відрізняється своїми особливостями. Воно має можливість повороту на 360 градусів. Спинка сидіння регулюється кутом нахилу за допомогою двох кнопок.
7. Кермо складається і сидіння можна повернути на 180°(щоб дитина була обличчям до ручки батьківського управління), опустити спинку до горизонтального положення (напівлежачи).
9. Підніжки велосипеда також оснащені механізмом складання.
10. Музична панель не працює ,ліхтарик працює .
11. Ремінь ,що пристібує дитину зламаний пластиковий механізм(його також можна замінити)
За додатковими фото звертайтесь у повідомлення ,на телефоні дзвінки можу не відповідати. Велосипед у використані був 3 роки. Колір не вигорів ,всі тканеві матерваоиг знімаються і можна прати в пральній машині

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Продавець
lena_lench
lena_lench
Дніпро
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари