Всі категорії
Додати товар

Canpol babies іграшка-прорізувач дерев'яно-силіконова кермо

585 грн
Опис

Цей товар по безпечній оплаті не відправляється
Дерев'яно-силіконовий прорізувач Кермо від Canpol babies - ідеальна перша іграшка для малюка та незамінна підтримка під час періоду прорізування зубів. Прорізувач стильно поєднує в собі натуральну деревину бука та безпечний силікон.

Завдяки різноманітній структурі і твердості матеріалів, він ідеально підходить, коли у дитини сильно сверблять ясна і у дитини є сильна потреба кусати. Легка, зручна та весела форма полегшить захоплення іграшки та заохотить дитину до гри. Canpol babies Іграшка-прорізувач дерев'яно-силіконова Кермо підтримує розвиток нових вмінь, таких як навчитись брати щось ручками, маніпулювати предметами та зорово-рухової координації.

Легка та зручна Canpol babies Іграшка-прорізувач дерев'яно-силіконова Кермо принесе полегшення під час прорізування зубів, а завдяки цікавій формі малюк не захоче випускати її з рук.

Canpol babies Іграшка-прорізувач дерев'яно-силіконова Кермо виготовлена з безпечного силікону та натуральної деревини бука, яка завдяки дбайливій обробці гладка та ніжна на дотик. 

Canpol babies Іграшка-прорізувач дерев'яно-силіконова Кермо надзвичайно міцна – стійка до падінь і ударів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари