Всі категорії
Додати товар

Набір перша іграшка підвіска лялька дзеркало брязкальце музичну дитину

470 грн
Опис

Ціна за все
Згодинно купити окремо:

1) Плюшева лялька Fisher-Price Принцеса
Мила плюшева лялька Fisher-Price ідеально підійде для вашої маленької принцеси! Вона дуже любить обійматися і, коли малюк бере її в руки або стискає, весело дзвенить, розважає дитину. А коли малюк підросте, іграшка спонукає реалізувати свою фантазію в сюжетно-рольовій грі та сприятиме розвитку уяви.
Ляльку легко тримати навіть у маленьких ручках і зручно брати із собою.
Матеріал: пластик, текстиль
Для дітей від 6 місяців.
100 грн

2) ІГРАШКА-ПОДВІСКА PLAYGRO ЯКОВАНИЙ ЩІНОК ВІД 0 МІС
виробник: Playgro (Австралія)

Дзвінка іграшка-підвіска розвиває моторику пальців, просторове мислення та вміння концентрувати увагу на одному об'єкті. Іграшка на гумці, кріпиться на коляску або ліжечко за допомогою кліпси. Поєднання різних матеріалів і фактур сприяє розвитку тактильних почуттів і дрібної моторики, а яскраві кольори та барвистий дизайн розвивають зорове сприйняття. Є й дрібні деталі — наприклад, вушка, ріжки, хвостик, ніжки — маленькій дитині зручно за них триматися. Іграшка з тканини, набивна. Ротик, носик і очі акуратно прошиті нитками. Затискач із якісного пластику, жодних гострих кутів, дитина не пораниться. Підвіска не просто розважає дитину, а й допомагає їй пізнавати навколишній світ.
 
Розвивальні функції:
- Візуальне сприйняття: яскраві кольори та симпатичні персонажі стимулюють розвиток візуального сприйняття малюка.
- Тактильне сприйняття: тканини з різними фактурами розвивають тактильне сприйняття малюка.
- Слухове сприйняття: вбудовані звукові ефекти та мелодії стимулюють слухове сприйняття малюка.
- Навички дрібної моторики: іграшка підвіска на затискачі Playgro допомагає дитині розвивати ручки та пальчики: здійснювати дрібні та точні рухи, хапати й маніпулювати об'єктами.
90 грн

3) Іграшка на присоску в авто миша Діддл Diddl Germany Німеччина 80 грн

4) М'яка іграшка-підвіска Lamaze Лялька Емілі з брязкальцем сподобається дівчаткам від народження. Емілі ідеально підходить для першої ляльки. Вона має кольє-брязкальце, що дають змогу похизувати кільця, цікаві фактури.
Лялька Емілі допомагає дітям пройти перші життєво важливі етапи розвитку, особливо органів чуттів. Яскраві контрастні кольори та візерунки стимулюють зір. Слух тренує елементи, що шарудять. Різні на дотик деталі створені для поліпшення тактильних навичок.
М'яка іграшка-підвіска Lamaze Лялька Емілі — симпатичний персонаж, який надихає на рольові ігри та заохочує формування соціальних навичок. Затискач Lamaze дає змогу кріпити Емілі до коляски, ліжечка та сумки для підгузків, щоб брати ляльку із собою в дорогу. Батарейки не потрібні.
120 грн

5) Mamas&Papas музичне текстильне підвісне панно з дзеркалом, іграшкою, брязкальцем і гризунцем
в авто, ліжечко, манеж
Ця кумедна ігрова панель ідеально підходить для розваги вашого малюка в дорозі. Тканинні зав'язки дають змогу легко прикріпити його до більшості автомобільних сидінь. Основний корпус панелі викладений м'яким швом і кнопкою для звуків. Також до комплекту входить підвісне брязкальце та м'який прорізувач. — 0 м+ — В 68 х Ш 25 х Г 3,5 см — Велике безпечне для дитини дзеркало допомагає краще розуміти себе та пізнавати себе. - Зображення живоплоту з кумедними персонажами Babyplay. - ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Щоб уникнути можливого заплутування або задушення, зніміть цю іграшку, коли дитина почне віджиматися на руках і колінах. 
170 грн

6) Комфортер ду-ду м'яка перша іграшка серветка ведмедика. Великобританія.
55 грн.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари