Всі категорії
Додати товар

Nuby рукавиця рукавиця прорізувач для зубів гризунець малюкові

110 грн
Опис

рукавиця для прорізування зубів Nuby заспокоює й заспокоює вашу дитину. М'яка гнучка рукавичка ідеально підходить для дітей, які не можуть тримати прорізувачі, а також захищає дитину від жування руки. Яскраві кольори та яскраві звуки, а м'який силікон стимулює ясна та прорізні зуби.

Вимийте перед першим використанням. Вимийте поверхню та висушіть на повітрі.

без BPA

Рукавичка для прорізування зубів Nuby — це інноваційний спосіб полегшити та заспокоїти дитину, у якої прорізуються зуби. М'яка, гнучка рукавиця — це рішення для дітей, які не можуть тримати прорізувачі, а також захищає дитину від жування руки. Різноманітність кольорів зачарує вашу дитину, а м'який силікон стимулює ясна та зуби, що прорізаються.

Особливості та деталі

Рукавичка для прорізування зубів має м'які силіконові поверхні для прорізування зубів, які допомагають полегшити біль у яснах і захищають дитину від подряпин. Гігієнічна дорожня сумка ідеально підходить для подорожей.

М'яка гнучка рукавиця ідеально підходить для дітей, які не можуть тримати прорізувачі, і одночасно захищає дитину від жування руки.

Заспокійливі рукавиці для прорізування зубів можна носити на лівій або правій руці, вони підходять для рук більшості дітей, їх легко чистити й можна прати в машині.

Принт Червоної Мавпи/3 місяці +

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?