Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Силіконовий набір паски - іграшки для пляжних розваг

1000 грн
Опис

Дитячий силіконовий набір для пісочниці: відерце, лопатка та 6 пасочок, виконаний з високоякісного силікону безпечного для дитини.
Набір іграшок для пісочниці є у кожного малюка, адже це найпопулярніша літня розвага. Набір відерця та пасочок з силікону набагато зручніший, практичний і довговічніший за подібні набори з пластмаси та пластикові набори, які швидко ламаються і втрачають зовнішній вигляд, а також можуть поранити дитину.
Всі предмети міцні і не розіб'ються при падінні. М'які заокруглені краї іграшок не травмують і ідеальні для малюка, подвійні рельєфні ручки у відерця зручно брати і комфортні при перенесенні. Дитячий набір компактно вміщається у відро, і за рахунок гнучкої форми ручок, що знімаються, його можна брати з собою куди завгодно, він не займе багато місця і не зламається.
У наявності: жовтий, бежевий, блакитний, рожевий. Кольори пасочок можуть відрізнятися від фото та через налаштування монітора.
Переваги: безпечний та нетоксичний матеріал не має запаху добре тримає форму не ламається та не деформується не вицвітає на сонці.
Ігровий набір підходить для гри на пляжі, та в пісочниці, у воді та басейні, снігу, для розвитку уяви, творчих здібностей та дрібної моторики. Набір для пісочниці стане незамінною іграшкою та чудовим подарунком для кожної дитини. Сприйняття кольорів, сенсорика, розпізнавання форм, пам'ять, мислення, логіка, координація рухів, рухова активність, ділитися один з одним, уява, дотримання послідовності, зір, зосередження уваги, просторове мислення, фантазія.
Габарити: Довжина - 13 см Висота - 14,5 см Ширина - 13 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize