Всі категорії
Додати товар

Джампер дитячий розвиваючий

800 грн
Опис

МНОГОФУНКЦИОНАЛЬНАЯ - эта необычная игрушка сочетает в себе множество функций, среди прочего: стульчик для кормления, учебный стол и джампер . Полно ярких, привлекательных цветов малыша. Это обеспечит ему массу удовольствия и поддержит правильное развитие. Его устойчивая конструкция и специальные пружины означают, что помещенный в него ребенок может прыгать, не выходя за пределы области учебного стола, что обеспечивает его безопасность во время игры . Удобное сиденье сконструировано таким образом, чтобы ребенок имел доступ ко всем игрушкам, расположенным на маленьком столе.
БАГАТО ЦІКАВИХ ІГРАШОК - на маленькому столі, прикріпленому до перемички, є багато різних іграшок, які неодмінно зацікавлять кожної дитини своїми різноманітними формами і кольорами . Є: маленькі кнопки зі звуковими ефектами, гумові фігурки тварин, які можна обертати, різні типи брязкалець, ручки і міні-счетчидо , за якими ви можете переміщати маленькі самородки в різних формах.
РОЗВИВАЙТЕСЯ - барвисті іграшки, що зображують тварин і різні форми у гарних кольорах, не тільки допоможуть малюкові розвинути його почуття, такі як: дотик,слух, зір, але завдяки рухомим елементам, таким як міні-рахунки або брязкальця, збільшать його навички ручної праці . Крім того, малюк навчиться розпізнавати у перших тварин кольору і форми .
Звукові і світлові ефекти - цей унікальний джемпер з навчальним столом також має іграшки, які стимулюють слух і зір дитини . . Під час гри дитина буде забезпечений стійкими пружинами та сидінням, яке запобігає падіння під час гри або вихід з перемички.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари