Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ляльковий будиночок "джені"👸💒

1815 грн -34% 1205 грн
Опис

При оформленні замовлення обов'язково оберіть комплектації будиночка: -будиночок у базовій комплектації (повністю білий без декору) 1205 грн -будиночок з частковим декором (з пофарбованою хвилею на даху та пофарбованим балкончиком на 3-му поверсі) 1515 грн - будиночок у повній комплектації (забарвлений балкончик на 3-му поверсі, пофарбований дах та хвиля на даху, пофарбовані віконні фасади) 1815 грн. Додатково оплачується: - складання виробу + 181.5 грн - фасади на вікна (без фарбування) + 227 грн - двері (без фарбування) + 90 грн (одні дверцята) - встановлення підсвічування 4 крапки +560 грн. - карнизи та підвіконня в будиночок +250 грн.
- фіранки на вікна +250 грн.
- встановлення сходів у будиночок : 1 сходи (+250 грн.)
- колір декору рожевий (+0 грн.)
- встановлення дверцят 1 дверцята (+150 грн.)
- колір торцювання червоний (+0 грн.)

Колір декору може бути будь-який, за замовчуванням – рожевий. Замовляючи цей будинок, вкажіть колір, яким має бути пофарбований декор.
Будинок виготовлений із ДСП товщиною 10мм класу Е1, який допускається для експлуатації у дитячих приміщеннях!
Розмір будинку:
- Висота 80 см
- ширина 60 см
- Глибина 30 см
- Висота поверху 20 см
Ім'я дитини ми виготовляємо за додаткову плату, при оформленні замовлення вкажіть, будь ласка, в коментарі до замовлення ім'я Вашої малечі та колір, яким його пофарбувати (при виборі послуги з фарбуванням). Ім'я дитини ми не кріпимо, воно вкладається в посилку окремо для безпеки транспортування. Ви можете закріпити його в будь-якому місці на будиночку, в якому вам більше сподобається.
Додатково до будиночка ви можете замовити встановлення карнизів та підвіконь, фіранки на всі вікна та встановлення лід-підсвічування.
Зверніть, будь ласка, увагу на те, що фіранки в будиночок встановлюються за наявності карнизів.
Ви можете замовити цей будинок у зібраному або розібраному вигляді.
При замовленні у розібраному вигляді вам для складання необхідні наступні інструменти: шуруповерт, свердло 1,5-2 мм, біт PZ1. Засвердла для складання виконані тільки в бічних панелях, зроблено це для того, щоб клієнт сам міг вибрати розмір кімнат відповідно, наприклад з тими меблями, які є у вашої дитини. Шурупи для складання будинку та цвяхи для задньої стінки в комплекті з будиночком.
При замовленні даного будинку у зібраному вигляді він відправляється до клієнта в облаштуванні нової пошти.
Вартість доставки уточнюйте на сайті перевізника відповідно до розмірів будинку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
prinsess_room
prinsess_room
Вінниця
Була