Всі категорії
Додати товар

Набір дитячої декоративної косметики beauty angel

249 грн
Опис

Кожна дівчинка, наслідуючи маму або старшу сестричку, потайки краде косметику і наводить "красу" перед дзеркалом, так, як це роблять дорослі. Однак використання дорослих косметичних засобів для ніжної дитячої шкіри може викликати алергічну реакцію та подразнення.

Подаруйте малятку набір дитячої косметики, і ваша помада, а також дорогі французькі парфуми будуть цілими й неушкодженими.

Двох'ярусний набір дитячої косметики Beauty angel виконаний у рожевому кольорі, у формі веселки.

У комплекті всі необхідні засоби з арсеналу юних красунь: помада, рум'яна і тіні для повік всіляких кольорів, аплікатори для їх нанесення, лак для нігтів.

Дитяча косметика виготовлена з нетоксичних матеріалів і є безпечною для ніжної шкіри.
Упаковка: Коробка
Розмір упаковки: 21 х 6 х 26 см
Вік: від 5 років
ART_10378D

Наші переваги:
Ми завжди перевіряємо товар перед відправленням. Всі товари поставляються перевіреними постачальниками які так само стежать за якістю.
Наша компанія дотримується не тільки закону України, а й людських стосунків, при виникненні суперечок і претензій з боку покупця, наша компанія вирішить проблему в найкоротші терміни.
При замовленні на нашому сайті ми не вимагаємо передоплату за товар або за доставку. Оплата відбувається під час отримання на пошті.

Ви можете придбати товар у нашому магазині в Києві або можемо відправити Новою поштою, Укрпоштою в день замовлення (якщо замовлення зроблено до 17:00).

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Особливості:
Набір

Схожі товари