Всі категорії
Додати товар

Дитяча кавоварка від casdon

2200 грн -5% 2100 грн
Опис

Набір маленького бариста виконаний в сучасному стилі та кольорах. Завдяки чорно-білому кольорі він набуває класичного та елегантного стилю, який підходить до декору будь-якої кухні. Він неодмінно сподобається всім дітям, які хочуть стати господинею чи господарем дому. Кавоварка оснащена глечиком і рухомою насадкою для спінювання молока , яка видає реалістичні звуки.

Пристрій має відкритий жолоб для кави , який можна використовувати для подрібнення зерен (коричневої частини кави) за допомогою рухомого важеля, розташованого збоку машини. Якщо потягнути, найменші почують справжні звуки помелу кави.

Завдяки цьому ми отримаємо американо або основу для великого капучіно , до якої просто додаємо молоко, яке також входить у набір. Також до приладу додається ручка, в яку засипаються підготовлені зерна, поставивши її на місце, ви почуєте звук насипання кавової основи.

Кавоварка має багато рухомих ручок, серед яких: щоб встановити, яку каву ми хочемо приготувати. Таким чином в набір входить: кавова машина, дві склянки, глечик і аксесуари для приготування кави
іграшка має реалістичні звукові ефекти помелу зерна, заварювання кави та спінювання молока
Потрібні батареї 2xAAA не входять в комплект
розмір упаковки: 25 х 24 х 16,5 см
виготовлений з високоякісного пластику
Продукт не підходить для підключення до гарячих рідин
іграшка для дітей від 3 років може стати справжнім бариста. Виріб постачається з двома високими прозорими склянками, що дозволяє всій родині приєднатися до веселощів.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
khrpar
khrpar
Супер-продавець
100% виконаних замовлень
Була