Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Щенячий патруль: мегакіно paw patrol реактивний катер зуму 6067486 spin master

1090 грн
Опис

- Фігурка супер-цуценята: Ця єдина у своєму роді іграшкова фігурка Зума, одягнена в уніформу «Щунячий патруль: Могутній фільм», просто незамінна. Вона має напівпрозорі деталі, які спалахують, коли він знаходиться в машині.
- Автомобіль з кіно «Щенячий патруль»: Створений з автентичними деталями та стилем, гонщик-рятувальник Зуми «Мегакіно» виглядає так само, як захоплюючий іграшковий катер «Щенячий патруль», який ви знаєте за «Мегакіно».
- Світлові та звукові ефекти: Активуйте синхронізовані вогні та звуки в рятувальному човні Зуми, прикріпивши його до сидіння його приголомшливого іграшкового човна, перш ніж вирушити на рятувальну місію.
- Зберіть усіх: поповніть свою колекцію іграшок «Щунячий патруль» для дівчаток та хлопчиків іграшковими вантажівками, фігурками, литими машинками, іграшками динозаврів, м'якими іграшками, настільними іграми, головоломками та багатьом іншим.
- У комплекті: 1 фігурка, 1 автомобіль.
- Освітні та навчальні іграшки: іграшки для дошкільнят та іграшки для малюків PAW Patrol - відмінні подарунки для дітей, які люблять рольові ігри з іграшковими машинками, іграшковими фігурками та ігровими наборами як альтернатива лялькам або поїзду.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize