Всі категорії
Додати товар

Km8683 іграшка косметичний столик зі стільцем і аксесуарами технок

878 грн
Опис

Іграшка Косметичний столик зі стільцем і аксесуарами ТехноК іграшки
українського виробника

Косметичний столик зі стільцем ТехноК — ідеальна іграшка для маленьких принцес
і модниць, які мріють про свою власну красиву зону. Цей набір дасть змогу
дітям почуватися справжніми косметологами та перевтілюватися в стильних
візажистів і перукарів.

Особливості:

1. Гарний казковий дизайн: Косметичний столик виготовлений із якісних матеріалів, має стильний і чарівний дизайн. Привертають увагу чудово підібрані кольори.

2. Функціональність: Столик обладнаний великим безпечним дзеркалом, яке дасть змогу дітям спостерігати за своїм виглядом і наносити макіяж, робити один одному зачіски. Він також має зручні відділення та ящики для зберігання аксесуарів, щоб усе було організовано та легко доступно. Стілець має зручну форму для комфортного використання. У комплекті столика, крім трюмо та стільця, є гребінець, щітка, дзеркальце, пінцет, шпилька-гребінець, плойка, пудрениця, фен, тюбик крему — усього 9 аксесуарів.

3. Розвиток навичок Цей косметичний столик і стілець сприяють розвитку уяви, творчості та соціальних навичок у дітей. Вони можуть імітувати процес нанесення макіяжу, приміряти аксесуари та надіти різні косметичні аксесуари, що сприятиме їхньому розвитку та веселому гральному досвіду.

4. Безпека: Ми приділяємо особливу увагу безпеці наших маленьких користувачів. Косметичний столик і стілець виготовлені з безпечних матеріалів.

Це ідеальний подарунок для маленьких красунь!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари