Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Ігровий набір hatchimals alive love to life хетчімалз хетчималс

900 грн 900 грн
Опис

ЛЮБІТЬ СВОЇХ ХАТЧІМАЛІВ ДО ЖИТТЯ: своєю любов'ю та турботою ви можете чарівним чином оживити 5 персонажів Hatchimals Alive абсолютно по-новому! Різнокольорові яйця-сюрприз вилуплюються як справжні яйця! Кого будеш висиджувати?
5 ЯЄЦЬ, ЩО САМОВИЛУДУЮТЬСЯ: доглядайте за яйцями та починайте висиджування, годуючи їх. Вийміть пустушки, наповніть пляшку водою, вичавіть її в кожне яйце Hatchimals, і вони почнуть вилуплюватися на ваших очах!
ІГРОВИЙ НАБІР З ПОНАД 10 СЮРПРИЗАМИ: відкрийте картонну коробку та знайдіть яйця, 11 аксесуарів і удавану ігрову зону! Кришка замикається, щоб ви могли брати своїх нових друзів у дорогу.
МУЗИЧНЕ ЗАНЯТТЯ: час для музичного уроку Hatchimals! З 5 сосками, пляшечкою та 5 аксесуарами – мікрофоном, барабаном, казу та іншими, розіграйте свої пригоди! Ці іграшки-сюрпризи для дівчаток і хлопчиків — чудовий подарунок дітям!
ІГРАШКИ-СЮРПРИЗИ ДЛЯ 3-РІЧНИХ ДІВЧАТОК ТА ХЛОПЧИКІВ: Hatchimals для дівчаток і хлопчиків призначені для дітей віком від 3 років. Відкрийте для себе іграшки та ігри, іграшкові фігурки та ігрові набори, літаючі іграшки, ляльки та аксесуари (кожна іграшка продається окремо)!
Включає: 5 Hatchimals, 1 коробку, 11 аксесуарів, 1 інструкцію

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари