Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ляльки лол омг mega runway fashion show lol omg surprise 584339

3200 грн
Опис

Виробник: MGA Entertainment
Вік: 3 роки

Кілька примірників у наявності

Ми вас обов'язково здивуємо! Абсолютно нове розпакування, 80 сюрпризів, 12 ексклюзивних ляльок – це просто захоплення!

РОЗПАКУЙТЕ 80 СЮРПРИЗІВ, включаючи 12 ексклюзивних ляльок, щоб створити більше 1500 образів із сюрпризом за сюрпризом! Годинник веселощів, влаштовуючи найзапекліший показ мод КОЛИ-НЕБО! Вартість понад 200 доларів!
У КОМПЛЕКТІ 12 ЕКСКЛЮЗИВНИХ ЛЯЛЬОК: 2 модні ляльки OMG з одягом, що трансформується, 6 ляльок LOL Surprise, 2 домашніх тварин і 2 сестри Lil, а також все, від наклейок до деталізованих аксесуарів і шикарних нарядів, для нескінченного весело!
4 ІГРОВИХ ЗОНИ: відкрийте мегаподіум LOL Surprise OMG Fashion Show Mega Runway, щоб відкрити 4 різні ігрові зони для повноцінної гри за лаштунками! Приправте свої приголомшливі образи до Makeup Station, знайдіть свій найяскравіший модний образ у Примірочній, приготуйте свою команду за лаштунками, а потім вирушайте на Подіум!
FASHIONISTA FUN: ці ляльки з модного показу люті та веселі! Дружба завжди в моді, і друзі завжди допоможуть один одному засяяти.
ПІДГОТУЙТЕСЯ, НАЛАШТУЙТЕСЯ І ПОЗУЮЙТЕ: з підставками для ляльок Mega Runway, які будуть утримувати ваші ляльки на місці, поки вони ковзають по подіуму.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
vitaliy295242
vitaliy295242
Миколаїв
Був