Всі категорії
Додати товар

Інтерактивне цуценя present pets собачка подарунок

1490 грн
Опис

ІНТЕРАКТИВНА ІГРАШКА ДЛЯ ЦУЦЕНЯ, ЩО САМО РОЗПАКУЄТЬСЯ: Ваше цуценя від Present Pets так радіє зустрічі з вами, що вона вилазить лапами зі своєї подарункової коробки! Розгорніть коробку, витягніть подарункову бирку, і ваше цуценя оживе!
ЦУЦЕНЯ САМЕ ДЛЯ ВАС: сюрприз, хто всередині – Мейзі чи Сісі! Кожне цуценя йоркської принцеси має блискучу діадему та нашийник, золоті деталі на лапах та вухах, виразні очі та м’яке хутро!
ЗІГРАЙТЕ У 2 НОВІ ІГРИ: з 2 іграми з лайкою є більше способів грати з вашою принцесою! Вона може імітувати вас у гавканні в Royal Repeat! Щоб виграти Princess Promises, гавкніть їй стільки ж разів!
ПОНАД 100 ЗВУКІВ ТА ДІЙ: відкрийте для себе грайливий характер вашого нового цуценя! Вона дарує поцілунки, коли її обіймають; виляє хвостом і човгає лапами при збудженні; реагує на ваш голос і багато іншого!
ІДЕАЛЬНІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІВЧАТОК ВІД 5 РОКІВ І СТАРШЕ: іграшки-сюрпризи Present Pets для дітей (кожна продається окремо) — чудові подарунки для дівчаток на день народження, свята та Різдво. Включає 6 батарейок ААА.
Включає: 1 подарунковий вихованець, 1 посібник з розпакування, 1 посібник з інструкцій

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари