Всі категорії
Додати товар

Чарівний замок magic mixies магічний казан котел mixling будинок магия феи

1250 грн
Опис

В наявності 📢 Ексклюзивний Чарівний замок Magic Mixies + 2 магічних казана.

❗Ціна 1350 грн
❗Ціна пошкоджений пак 1250 грн(пошкоджена коробка-картон)

Чарівний замок розширюється - стіни рухаються, а вежа піднімається сама! З чарівним замком Mixlings можна відкрити стільки чарівних моментів - від його таємничих обертових дверей і чарівного ліжка до чарівної кришталевої кулі, яка відповідає на ваші запитання!
Довгий день магії та заклинань може виснажити Mixling. На щастя, є чарівне ліжко, де можна відпочити. Покладіть свого Мікслінга на ліжко, а потім побачите, як покривала чарівним чином піднімуться й накриють вашого Мікслінга, коли ви торкнетеся чарівною паличкою до каменю збоку ліжка!
Чарівний замок Мікслінгів має таємний вхід, який активується вашою Чарівною паличкою! Покладіть свій Mixling на передню сходинку, а потім доторкніться чарівною паличкою до каменю над дверима та здивуйтеся, коли двері закрутяться, а ваш Mixling зникне!
Чарівний замок був би неповним без чарівної кришталевої кулі, яка відповість на всі ваші запитання. Покладіть свій Mixling на спеціальну панель поруч із Crystal Ball, а потім поставте запитання «Так» або «Ні». Тепер натисніть на свій Mixling, і відповідь чарівним чином з’явиться в Crystal Ball!
Чарівний замок Мікслінгів навіть має стіл і табурет, де Мікслінги можуть сидіти, виконувати та вивчати нові заклинання.
Набір включає два колекційні котли Мікслінгів і один ексклюзивний Mixling - Magique.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?