Всі категорії
Додати товар

Ігровий набір bakugan training set with octogan

590 грн
Опис

Налаштуйте та вдосконаліть кожну битву Bakugan за допомогою навчального набору Bakugan. Кожен ігровий набір і Бакуган тематично базуються на різних кланах із серіалу.

Відтворюйте власні битви та перешкоди за допомогою пружинного весла, 3 тотемів і стіни для унікального ігрового процесу кожного разу.

Киньте, котіть і тримайте свого бакугана на цьому ігровому наборі та тримайте його за допомогою настінного елемента.
Посадіть свого бакугана на карту воріт для знакових відкритих трансформацій. Вступайте в битву з доданими прапорами клану, щоб представляти свого Бакугана.

Використовуйте картку персонажа, щоб отримати нову статистику, щоб покращити свій ігровий процес. Кожна фігурка Bakugan містить спеціальний код для використання в онлайн-грі Roblox для нових способів гри та взаємодії. Тренуйтеся, щоб стати переможцями з наборами Bakugan Training.

Включає: 1 навчальний набір, 1 деталь стіни, 3 прапори клану, 1 базовий бакуган, 3 спарингових тотема, 1 картку персонажа, 2 карти воріт і 1 жетон бакугана.

Чудовий подарунок на свято або день народження для дітей, як іграшки для дівчаток, іграшки для хлопчиків та іграшки для дітей. Зробіть цей чудовий стартовий набір Bakugan, щоб розпочати свою колекцію екшенів, іграшок і ігрових наборів Bakugan!

Можна забрати у м. Дніпро (лівий берег) та м. Підгородне.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?