Всі категорії
Додати товар

Іграшка-духовка bakey and cakey зі світлом і звуком "ляльковий будиночок габбі"...

1100 грн
Опис

Приготуйтеся до захоплюючого дня уявної гри з випічкою з ляльковим будиночком Gabby, Bakey з духовкою Cakey! У цій надзвичайно веселій кухонній іграшці є понад 11 ігрових кухонних аксесуарів, тож діти можуть удавати, що готують усі свої улюблені випічки, від котячих пончиків і котячих круасанів до смачної котячої піци, булочок із лапками з корицею тощо!

Піч Cakey також має підсвічування та звуки, тож діти можуть покласти свої ласощі на решітку для випічки, а потім, коли вони готують, натиснути кнопку, щоб увімкнути світло, і повернути диск, щоб почути справжні звуки, музику, і фрази з Cakey Cat! Коли їхні ласощі будуть готові, обережно вийміть їжу для гри з духовки за допомогою лопатки для кошенят і покладіть їх на деко, а потім скористайтеся 4 двосторонніми «начинками» з чіп-артом, щоб прикрасити їхні смачні творіння перед подачею. своїм друзям!

Потім, для останнього сюрпризу, відскануйте QR-код, який знайдено на упаковці продукту, щоб розблокувати спеціальну нагороду в безкоштовному додатку Gabbys Dollhouse (доступний для iOS та Android). Іграшки, плюшеві іграшки, іграшкові фігурки та ігрові набори Gabby's Dollhouse — це розвиваючі іграшки, які стануть чудовим подарунком для дітей віком від 3 років, оскільки вони допомагають розширити їхню уяву через захопливу та творчу уявну гру! Мрійте про нескінченні пригоди та чудові ласощі з ляльковим будиночком Gabby, Bakey з духовкою Cakey!

Включає: 1 випічку з духовкою Cakey, 1 деко, 1 пластикову лопатку, 5 аксесуарів, 4 чіп-арти, 1 інструкцію.

Для дітей від 3 років.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Білий
Особливості:
Набір

Схожі товари