Всі категорії
Додати товар

Пістолет із глушником метал іграшковий, чорний sig sauer p226 galaxy

949 грн -9% 873 грн
Опис

Іграшковий пістолет "Sig Sauer P226" з глушником Galaxy G26A Метал, чорний

ьний пістолет "Sig Sauer P226" із глушником Galaxy G26A Метал, чорний - це
стильна та якісна модель, яка призначена для комфортної та безпечної гри в .
Ось деякі з його основних характеристик:

- Ця спрингова модель класичного пістолета Sig Sauer P226 виготовлена з якісного цинкового сплаву та пластику.
- Початкова швидкість пострілу кульки складає 60-69 метрів за секунду, що робить цей пістолет досить потужним та точним для стрільби на невеликі відстані.
- Galaxy G.26А зовні дуже схожий на свій бойовий прототип Sig Sauer P226, створений спільно швейцарськими та німецькими розробниками.
- Ця модель виробляється в Гонконгу та є набагато легше за рахунок використання в конструкції оцинкованого металу та пластику, які не піддаються окисленню і забезпечують пістолету достатню надійність та довговічність навіть у постійній експлуатації.
- Лазерний приціл (цілоуказатель) та імітатор глушника, які входять до комплекту, дозволяють покращити точність стрільби та зовнішній вигляд пістолета.
- Магазин вміщує 10 кульок діаметром 6 мм, а сам пістолет оснащується пружинним механізмом, який забезпечує швидкість польоту кулі до 60-69 м/сек під час вильоту з дула.
- За рахунок цих характеристик, представлена модель є абсолютно безпечною в командній грі та підходить навіть для використання підлітками від 6 років.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари