Всі категорії
Додати товар

Дитячий іграшковий автомат g36c зелений стріляє орбізами на акумуляторі, орбізний автомат

1189 грн
Опис

Найкращий дитячий орбібольний бластер на орбізах G36C працює на ручному та автоматичному режимі стрільби, що дає насолоду від великої та яскравої гри в компанії. Також автомат має оптичний приціл, який є в таких іграх, як Call of Duty і PUBG. Чудова модель на гелевих кульках.

Дизайн:
Орбібольний бластер у своєму дизайні максимально наближений до сьогодення. Він оформлений у кольорі хакі та має дуже зручну форму бластера. Цей бластер створений із пластмаси та електричних схем. У нижній частині бластера розміщений відсік, у який вставляється збільшена обойма разом із гелевими кульками. Акумулятор вставляється в спеціальний відсік приклада.

Особливості:
Має велику дальність стрільби.
Висока швидкість стрільби (завдяки акумулятору).
Орбізи в бластери можуть подаватися через 2 отвори. Перше знизу з магазина, а друге зверху зі спеціального відсіку в прицілі.
Працює на гідрогелеві кульки.
У комплекті 500 орбізів.

Комплектація бластера G36C :
Бластер
Збільшений магазин
500 орбізів
Оптичний приціл х6
Акумулятор
USB зарядка
Глушник
Ремінь
Тактична піддульна ручка

Як використовувати бластер?
Для початку потрібно засипати орбізи в ємність із теплою водою.
3-4 години, а після того, як вони збільшаться, їх потрібно засинати в магазин бластера.

Безпека іграшки:
Гідрогелеві кульки — це орбізи, що складаються на 99% з води. Завдяки цьому вони абсолютно безпечні для людей і тварин. Можна грати як удома, так і на вулиці, так і не залишають плям на поверхні одягу. З дотриманням техніки безпеки вони не завдають шкоди.

З такою іграшкою ваша дитина зможе розвинути витривалість, силу, гнучкість і точно не захоче сидіти вдома за екраном телефона або комп'ютера. Ваша дитина точно буде захоплена грою й вестиме активний спосіб життя. Ваша дитина обов'язково радітиме такому чудовому подарунку.

Орбізи — гідрогелеві кульки

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize