Всі категорії
Додати товар

Евакуатор wader super truck (вадер супер трек)

780 грн -50% 395 грн
Опис

Б/у
Стан 4 з 5: основна машина в ідеальному стані, тільки наліпки зносилися. На гоночних машинках є маленькі дефекти, які можна вирішити суперклеєм (останні фото).

Опис: Евакуатор Wader Super Truck (Вадер Супер Трек) з авто Формула - це захоплюючий ігровий набір, який включає відразу три іграшкові машинки. Величезний евакуатор оснащений в'їзною рамою та лебідками, за допомогою яких на нього занурюються автомобілі. Всі машинки мають міцну і надійну конструкцію, завдяки чому малюк може грати з ними не один рік і вдома, і на вулиці. Яскравий дизайн та продумані деталі машини дуже сподобаються Вашому юному автоаматору, а на дитячому майданчику він буде у центрі уваги!

Характеристики: *Набір яскравих функціональних машин; *всі деталі міцні та безпечні для дитини; * сприяє розвитку соціальних навичок, уяви, навичок сюжетно-рольової гри; *якість відповідає європейським стандартам, сертифікована в Україні. Серія: Super Truck Матеріал: пластик Виробник: Wader, Польща. Рекомендовано для дітей віком від 3 років.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Жовтий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари